Aluminium deuren in Etten-Leur

Denkt u erover aluminium deuren te plaatsen? Belisol Breda geeft u graag met advies op maat.

In de buurt van Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Een aluminium deur is een goede investering voor de toekomst van u en uw woning. Aluminium is van alle tijden en verveelt niet. Daarnaast hebben aluminium deuren een lange levensduur.

Drie redenen om voor een aluminium deur te kiezen:

Kent u de pluspunten van aluminium kozijnen? Belisol Breda verzamelde voor u de 3 belangrijkste.

  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie.
  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen.
  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van de deur een andere kleur te geven dan de buitenkant.

Belisol Breda

In de contreien van Etten-Leur vindt u Belisol Breda.

Belisol Breda heeft een uitgebreide collectie aluminium deuren. Hier helpen de verkopers u graag verder met al uw vragen. Belisol Breda is al meer dan 40 jaar vakkundig specialist. Komt u gerust eens langs! De showroom is geopend op alle dagen, behalve op: zondag. Bekijk hier wanneer u langs kunt komen. Het adres van de vestiging is Neerloopweg 20 in Breda. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het telefoonnummer is 076 522 47 67.

Ervaringen van klanten

De experts van Belisol Breda hebben aluminium deuren geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

Steven uit Breda: "Twee jaar geleden de voorkant van huis gedaan. Deze week de achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"
"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Etten-Leur. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."

Meer weten over onze klantervaring? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium deuren.

Zien we u binnenkort bij Belisol Breda?

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Wij hechten waarde aan begeleiding en maatwerk. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Breda. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!