Aluminium deur kopen in Etten-Leur

Aluminium deuren hebben een robuuste uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. Belisol Breda heeft een grote showroom en kennis van alle typen aluminium deuren. De experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Nabij Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Aluminium deuren komen in veel verschillende vormen, soorten en maten. Daarnaast kunnen ze in uiteenlopende kleuren gefabriceerd worden. Robuust, elegant, klassiek, zwart of wit: er is voor ieder wat wils.

Drie redenen om voor een aluminium deur te kiezen:

Wij geven u drie redenen waarom de aluminium kozijnen van Belisol Breda de juiste keuze zijn.

  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie.
  • Aluminium heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Deuren van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.

Belisol Breda

Belisol Breda vindt u in de buurt van Etten-Leur.

De showroom van Belisol [oergmeente] biedt een grote keuze in aluminium kozijnen. De verkopers geven u met veel plezier een rondleiding door de showroom. Al meer dan meer dan 40 jaar is Belisol kenner op het gebied van kozijnen en deuren en voorzien wij u van gedegen advies op maat. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Breda is Neerloopweg 20 in Breda. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de experts? Dat kan via het nummer 076 522 47 67.

Ervaringen van klanten

Belisol Breda vroeg klanten hun ervaring te delen over de aluminium deuren. Hieronder leest u een kleine selectie uit de tientallen ervaringen.

"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Breda. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."
"Vakmensen, betrouwbaar, werken netjes, houden rekening met wensen," reageert Jolanda uit Etten-Leur. "Keurige afwerking, zowel binnen als buiten. Het waren gezellige werkdagen. Blij dat we voor Belisol hebben gekozen."

Meer weten over Belisol Breda? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium deuren.

Belisol Breda heet u van harte welkom.

Graag helpen we ook u verder. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. Bij ons is ieder project maatwerk. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Breda. We zien u graag in onze showroom. Hopelijk tot ziens!