Aluminium kozijnen Etten-Leur

Aluminium kozijnen hebben een robuuste uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. De kozijnen van Belisol Breda worden uitsluitend geplaatst door gecertificeerde vakmensen.

In de buurt van Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Aluminium is een veelgebruikte metaalsoort. Ondanks het lichte gewicht is aluminium stevig en robuust. Daardoor is het de ideale materiaalsoort voor kozijnen.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

De keuze voor een kozijn is niet altijd even gemakkelijk. Daarom geven wij u 3 argumenten om voor een aluminium kozijn van Belisol Breda te kiezen.

  • Aluminium kozijnen zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.
  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen.
  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie op de profielen.

Belisol Breda

Belisol Breda ligt op korte rijafstand van Etten-Leur.

De vestiging van Belisol in Breda heeft een brede collectie aluminium kozijnen. De specialisten voorzien iedere klant van advies op maat. Bij ons is ieder project maatwerk. Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op Neerloopweg 20, Breda. De showroom heeft voldoende parkeerplaatsen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 076 522 47 67.

Referenties

Bij Belisol Breda hechten we waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en van onze aluminium kozijnen. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Etten-Leur. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."
"Zeer prettige ervaring in de ruimste zin van het woord," vertelt Anton uit Breda. "Groot aanbod voor diverse oplossingen. Goede voorlichting, een eerlijk advies. Perfecte nazorg en prompte reactie op een probleem."

Meer weten over de klantervaring over Belisol Breda? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Breda?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt online een afspraak maken met een adviseur van Belisol Breda. Of vraag direct online een brochure aan. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw mogelijkheden en wensen, en maken vrijblijvend een offerte. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!