Aluminium kozijnen Etten-Leur

Kiest u voor een aluminium kozijn? Bij Belisol Breda helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze aluminium kozijnen altijd vakkundig geplaatst door specialisten.

In de buurt van Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Kiest u voor een aluminium kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Aluminium komt namelijk in veel soorten en maten. Elegant of klassiek? Modern of industrieel? Wit, zwart of grijs? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie argumenten waarom de aluminium kozijnen van Belisol Breda de juiste keuze zijn.

  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.
  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen.
  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van het kozijn een andere kleur te geven dan de buitenkant.

Belisol Breda

Belisol Breda ligt op korte rijafstand van Etten-Leur.

De vestiging van Belisol in Breda heeft een groot assortiment aluminium kozijnen. De adviseurs helpen u graag met een adviesplan op maat. Belisol Breda is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. De locatie biedt voldoende gelegenheid tot parkeren. Het adres van de showroom is: Neerloopweg 20 in Breda. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 076 522 47 67.

Ervaringen van klanten

Belisol Breda vroeg klanten hun ervaring te delen over onze aluminium kozijnen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden ervaringen.

"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Etten-Leur. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."
"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten uit Etten-Leur. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."

Meer weten over de klantervaring over Belisol Breda? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

Belisol Breda heet u van harte welkom.

Graag maken we van u onze volgende tevreden klant. Kom bij Belisol Breda langs voor vrijblijvend advies en een passend voorstel. Een afspraak met een adviseur van Belisol Breda maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze experts nodigen u van harte uit in onze showroom. Hopelijk tot snel!