Aluminium kozijnen Etten-Leur

Denkt u erover aluminium kozijnen te plaatsen? Belisol Breda helpt u graag met advies op maat.

Nabij Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Een aluminium kozijn is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. Aluminium is van alle tijden en verveelt nooit. Daarnaast hebben aluminium kozijnen een lange levensduur.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

De keuze voor een kozijn is niet altijd even gemakkelijk. Daarom geven wij u 3 argumenten om voor een aluminium kozijn van Belisol Breda te kiezen.

  • Aluminium kozijnen zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.
  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.
  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen.

Belisol Breda

Belisol Breda ligt op korte rijafstand van Etten-Leur.

De showroom van Belisol in Breda heeft een ruime keuze in aluminium kozijnen, waardoor er altijd wel iets naar uw wens tussen zit. Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpen de verkopers u graag door middel van een persoonlijk adviesgesprek. Bij ons is ieder project maatwerk. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van Belisol Breda is Neerloopweg 20 in Breda. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de vakexperts. Het nummer is 076 522 47 67.

Referenties

Bij Belisol Breda hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een aluminium kozijn van Belisol.

"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Etten-Leur. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."
Dianca uit Etten-Leur: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol Breda beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol aluminium kozijnen.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Breda.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Breda. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de gecertificeerde vakexperts van Belisol Breda. Dan gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!