Aluminium kozijn kopen in Etten-Leur

De keuze voor een kozijn is niet eenvoudig. Ieder type kozijn heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo kenmerken aluminium kozijnen zich door de lange levensduur. Bij Belisol Breda is ieder project maatwerk.

Nabij Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Kiest u voor een aluminium kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Aluminium komt namelijk in veel soorten en maten. Elegant of klassiek? Modern of industrieel? Wit, zwart of grijs? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie argumenten waarom de aluminium kozijnen van Belisol Breda de juiste keuze zijn.

  • Kozijnen van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van het kozijn een andere kleur te geven dan de buitenkant.
  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.

Belisol Breda

Belisol Breda ligt vlakbij Etten-Leur.

De vestiging van Belisol in Breda heeft een groot assortiment deuren en aluminium kozijnen. De specialisten van deze locatie staan garant voor een optimale klantbeleving. Persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel. Dus, komt u binnenkort langs? Belisol Breda is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op Neerloopweg 20 in Breda met voldoende parkeergelegenheid. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar 076 522 47 67.

Ervaringen van klanten

Belisol Breda heeft reeds duizenden klanten voorzien van aluminium kozijnen. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring te delen. Hieronder leest u een aantal recente beoordelingen.

"Vakmensen, betrouwbaar, werken netjes, houden rekening met wensen," reageert Jolanda uit Etten-Leur. "Keurige afwerking, zowel binnen als buiten. Het waren gezellige werkdagen. Blij dat we voor Belisol hebben gekozen."
"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Breda. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."

Wilt u meer weten over Belisol Breda? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde aluminium kozijnen.

Neem een kijkje bij Belisol Breda.

Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Breda. Onze adviseurs heten u van harte welkom. Zij gaan graag samen met u - vrijblijvend - op zoek naar een passend en persoonlijk adviesplan. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding, want ieder project is maatwerk. Wellicht wordt u onze volgende tevreden klant!