Aluminium kozijn kopen in Etten-Leur

Aluminium is het materiaal bij uitstek voor grote raamoppervlakken. Denkt u erover aluminium kozijnen aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Breda geeft u graag advies in uw keuze.

Nabij Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Een aluminium kozijn is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Aluminium komt in veel soorten en is eenvoudig te onderhouden. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

De keuze voor een kozijn is niet altijd even gemakkelijk. Daarom geven wij u 3 argumenten om voor een aluminium kozijn van Belisol Breda te kiezen.

  • Kozijnen van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie op de profielen.

Belisol Breda

Belisol Breda ligt op korte rijafstand van Etten-Leur.

De vestiging van Belisol in Breda heeft een groot assortiment aluminium kozijnen. De adviseurs helpen u graag met een adviesplan op maat. Belisol Breda is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. De locatie biedt voldoende gelegenheid tot parkeren. Het adres van de showroom is: Neerloopweg 20 in Breda. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 076 522 47 68.

Referenties

Belisol Breda heeft aluminium kozijnen geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Breda. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."
"Meerdere offertes aangevraagd op dezelfde specificatie," reageert Henk uit Breda. "Belisol was de goedkoopste, op basis van een zeer correcte en volledige vragenlijst van Belisol."

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol Breda beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol aluminium kozijnen.

Komt u ook naar Belisol Breda?

Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Breda. Onze adviseurs heten u van harte welkom. Zij gaan graag samen met u - vrijblijvend - op zoek naar een passend en persoonlijk adviesplan. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding, want ieder project is maatwerk. Wellicht wordt u onze volgende tevreden klant!