Aluminium kozijn kopen in Etten-Leur

Denkt u erover aluminium kozijnen te plaatsen? Belisol Breda helpt u graag met advies op maat.

Vlakbij Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Kiest u voor een aluminium kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Aluminium komt namelijk in veel soorten en maten. Elegant of klassiek? Modern of industrieel? Wit, zwart of grijs? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een aluminium kozijn van Belisol Breda de juiste keus is.

  • Aluminium kozijnen zijn geluidwerend dankzij de goede isolatie.
  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.
  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van het kozijn een andere kleur te geven dan de buitenkant.

Belisol Breda

Belisol Breda ligt op korte rijafstand van Etten-Leur.

Bij Belisol Breda helpen de verkopers u graag verder met al uw vragen. Komt u gerust eens langs! De showroom is geopend op alle dagen, behalve op: zondag. Bekijk hier wanneer u langs kunt komen. Het adres van de vestiging is Neerloopweg 20 in Breda. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het telefoonnummer is 076 522 47 67.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Breda hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een aluminium kozijn van Belisol.

"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Etten-Leur. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."
"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Breda. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."

Wilt u meer weten over de ervaringen met de aluminium kozijnen van Belisol Breda? Dit kunt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Belisol Breda verwelkomt u graag in de showroom.

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt online een afspraak maken met een adviseur van Belisol Breda. Of vraag direct online een brochure aan. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw mogelijkheden en wensen, en maken vrijblijvend een offerte. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!