Houten deuren Etten-Leur

De keuze voor een houten deur is niet eenvoudig. Ieder type deur heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo kenmerken houten deuren zich door de lange levensduur. Bij Belisol Breda kunnen ze u meer vertellen over de voordelen van hout.

Vlakbij Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Houten deuren zijn de meest populaire en meest geplaatste deuren in Nederland. De prijs van houten deuren verschilt per duurzaamheidsklasse en model.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Kent u de voordelen van houten deuren? Belisol Breda verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.
  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.
  • Hardhout is een duurzaam en robuust materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Belisol Breda

In de omgeving van Etten-Leur vindt u Belisol Breda.

De showroom van Belisol Breda heeft een groot assortiment houten deuren en kozijnen. De verkopers staan garant voor een optimale klantbeleving. Komt u binnenkort langs? Wij zijn al meer dan 40 jaar marktleider in de branche. Belisol Breda is de hele week geopend, behalve op zondag.Bekijk hier de openingstijden.Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op Neerloopweg 20 in Breda met voldoende parkeergelegenheid. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar 076 522 47 67 om in contact te komen met één van de medewerkers.

Referenties

Denkt u erover om te kiezen voor de houten deuren van Belisol Breda? Belisol plaatst iedere dag deuren bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"Mijn ervaring was zeer goed," aldus Jouke uit Breda. "Monteurs waren zeer gemotiveerd en werkten netjes. Alles was netjes schoongemaakt en opgeruimd."
"Dit grote project is uitstekend verlopen," vertelt Wim uit Etten-Leur. "Ik heb in jaren persoonlijk niet zo'n goed bedrijf meegemaakt. We kunnen terug zien op een prima verlopen grote verbouwing. Het bedrijf was ons aanbevolen door makelaar Bos in Zutphen. Die had via een klant van hen gehoord dat deze "jongens" goed werk verrichten tegen een zeer acceptabele prijs. Dit kunnen we beamen."

Op Klantenvertellen.nl laten meer klanten weten wat ze van Belisol Breda vinden. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Komt u ook naar Belisol Breda?

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Breda. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Breda. Dan gaan zij samen met u op zoek naar een passende oplossing voor iedere situatie. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!