Houten deur kopen in Etten-Leur

De keuze voor een houten deur van Belisol Breda is een verstandige keus. Hout geeft sfeer en gaat tientallen jaren mee.

Vlakbij Etten-Leur vindt u Belisol Breda

De mogelijkheden van een houten deur zijn eindeloos. Kiest voor een klassiek model met ornamenten, een deur met glas, of gaat u voor een moderne look?

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

De keuze voor de juiste deur is geen eenvoudige. Daarom geven wij u 3 argumenten om voor een houten deur van Belisol Breda te kiezen.

  • Een houten deur is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type deur is om die reden ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur oplevert..
  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.

Belisol Breda

Belisol Breda ligt op korte afstand van Etten-Leur.

Belisol Breda heeft een gunstige ligging. De adviseurs helpen u graag met een persoonlijk en vrijblijvend advies. Zij hebben al meer dan 40 jaar ervaring. De showroom van Belisol Breda is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt deze vestiging op Neerloopweg 20 in Breda. Het telefoonnummer is 076 522 47 67.

Referenties

Belisol Breda heeft houten deuren geplaatst bij meer dan duizend tevreden klanten. Hier leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

"Nog steeds heel tevreden met de keukendeur," vertelt Ingrid uit Breda. "De vorige keukendeur bestond geheel uit een raam. De nieuwe Belisol keukendeur heeft voor de helft een raam. Dat is en blijft wel wennen: het totale raam gaf een mooie blik op de tuin."
Wilvid uit Etten-Leur: "Betrouwbare en fijne medewerkers, zowel wat betreft verkoop als montage. Materiaal is van hele goede kwaliteit."

Meer informatie over Belisol Breda vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde houten deuren: .

Zien we u binnenkort bij Belisol Breda?

Wij helpen u met veel plezier verder. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden en doen u, vrijblijvend, een voorstel op maat. Wij vinden maatwerk en begeleiding belangrijk. Vraag de brochure nu direct aan of maak online een afspraak met een van de experts van Belisol Breda. Zij verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!