Houten deur kopen in Etten-Leur

Hout is een echte sfeermaker. Denkt u erover een houten deur aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Breda geeft u graag advies bij uw keuze.

In de buurt van Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Houten deuren komen in veel verschillende vormen, soorten en maten. Daarnaast kunnen ze naar smaak bewerkt en geverfd worden. Klassiek, modern of natuurlijk, er is voor ieder wat wils.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Belisol Breda geeft u drie redenen waarom een houten deur de meest verstandige oplossing is. Lees hier over de voordelen van hout.

  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.
  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Houten deuren zijn eenvoudig over te schilderen in een nieuwe kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw houten deuren eenvoudig op uw wisselende smaak aan te passen zijn.

Belisol Breda

Op korte afstand van Etten-Leur vindt u de vestiging van Belisol in Breda.

De showroom van Belisol Breda heeft een ruime keuze uit houten deuren, waardoor er altijd wel een model is dat aansluit op uw wensen. Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpen de specialisten van Belisol u graag met een persoonlijk adviesgesprek. Belisol is al meer dan 40 jaar vakexpert in de omgeving van Breda. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Deze vestiging is gesloten op zondag. Het adres van Belisol Breda is Neerloopweg 20 in Breda. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de medewerkers. Het nummer is 076 522 47 68.

Referenties

Denkt u erover om te kiezen voor de houten deuren van Belisol Breda? Belisol plaatst iedere dag deuren bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

Wilvid uit Etten-Leur: "Betrouwbare en fijne medewerkers, zowel wat betreft verkoop als montage. Materiaal is van hele goede kwaliteit."
"Van de offertes die ik heb opgevraagd, had Belisol niet de laagste prijs maar de garanties, productkwaliteit, flexibiliteit, isolatiewaarde e.d. wekten wel het meeste vertrouwen," reageert Theo. "En ik ben uiterst tevreden met de keuze. De vrij omvangrijke klus is zeer goed en efficiënt geklaard en aan klantgerichtheid en de service achteraf kan elk bedrijf een voorbeeld nemen. Ongeacht wat er is, er wordt snel actie ondernomen zo vaak als nodig is om alles helemaal voor elkaar te krijgen."

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Breda vinden op: Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Belisol Breda heet u van harte welkom.

Graag helpen we ook u verder met uw vragen en wensen. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Breda. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Hopelijk tot ziens!