Houten deuren in Etten-Leur

Een nieuwe houten deur nodig? Bij Belisol Breda treft u in de showroom een groot assortiment houten deuren aan.

Nabij Etten-Leur vindt u Belisol Breda

De mogelijkheden van een houten deur zijn eindeloos. Kiest voor een klassiek model met ornamenten, een deur met glas, of gaat u voor een moderne look?

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Breda.

  • Een houten deur is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type deur is om die reden ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur oplevert..
  • Bent u op zoek naar een deur die naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de meest geschikte optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Hardhout is een duurzaam en robuust materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Belisol Breda

In de omgeving van Etten-Leur vindt u Belisol Breda.

De showroom van Belisol Breda heeft een ruime keuze uit houten deuren, waardoor er altijd wel een model is dat aansluit op uw wensen. Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpen de specialisten van Belisol u graag met een persoonlijk adviesgesprek. Belisol is al meer dan 40 jaar vakexpert in de omgeving van Breda. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Deze vestiging is gesloten op zondag. Het adres van Belisol Breda is Neerloopweg 20 in Breda. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de medewerkers. Het nummer is 076 522 47 67.

Ervaringen van klanten

Wanneer u op zoek bent naar een houten deuren, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Breda helpt u graag aan de hand van vrijblijvend advies. Wij hechten veel waarde aan begeleiding. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de houten deuren van Belisol.

"Afwerking kozijnen op professionele wijze verricht en gericht op onze wensen," zegt een gezin uit Etten-Leur op de site van KlantenVertellen.nl. "Niet te veel en te brede afwerklatten bv. Bij plaatsing kozijnen is rekening gehouden met bestaande bouwwijze. Er is bv een strip geplaatst om te zorgen dat er ventilatie mogelijk is onder het bestaande keralit aan de voorgevel . Dit ipv dichtkitten wat wij bij andere bedrijven hebben gezien."
"Nog steeds heel tevreden met de keukendeur," vertelt Ingrid uit Breda. "De vorige keukendeur bestond geheel uit een raam. De nieuwe Belisol keukendeur heeft voor de helft een raam. Dat is en blijft wel wennen: het totale raam gaf een mooie blik op de tuin."

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Breda vinden op: Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Neem een kijkje bij Belisol Breda.

Kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Of bent u er al uit? Vraag hier de brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Breda. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen, en doen we een vrijblijvend voorstel. Zien we u binnenkort in onze showroom? Wellicht tot snel!