Kunststof deuren Etten-Leur

Tegenwoordig kunt u niet meer om kunststof deuren heen. Belisol Breda is specialist in deuren. Wij hebben een uitgebreid gamma van kozijnen en deuren in kunststof.

Nabij Etten-Leur vindt u Belisol Breda

De mogelijkheden van een kunststof deur zijn eindeloos. Kies voor een strak blokkozijn, voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof deur van Belisol Breda de juiste keus is.

  • Kunststof deuren zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • Een kunststof deur is bestand tegen UV-straling waardoor uw deur kleurvast blijft. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig komen kunststof deuren in allerlei verschillende kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Kunststof deuren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof deur is wind- en waterdicht.

Belisol Breda

Vlakbij Etten-Leur vindt u Belisol Breda.

Belisol Breda heeft een uitgebreide en moderne showroom, met een gamma van kozijnen en deuren. Hier leidt eigenaar Jankees Padmos alles in goede banen. De showroom van Belisol Breda is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres is Neerloopweg 20 in Breda. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het nummer is 076 522 47 67.

Ervaringen van klanten

Wanneer u op zoek bent naar een deur, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Breda helpt u graag aan de hand van een persoonlijk advies. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de kunststof deuren van Belisol.

Antoinette uit Breda: "Kunststof kozijnen zijn duur en ik geef het geld persoonlijk liever uit aan vakantie met gezin. Toch hebben we in het hele huis kozijnen laten vervangen door Belisol. En ....wat een "kado" en zegen is het. Ik ben er nog steeds dagelijks blij mee. Ons huis straalt luxe uit, het is lekker warm binnen en e.e.a is makkelijk schoon te houden. Scheelt enorm in stookkosten. Ik had al eerder een bericht en complimenten achtergelaten op de website, maar wil ten alle tijden referent blijven. Ik ben en blijf -als zeer tevreden klant- ambassadeur voor Belisol!"
“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Etten-Leur op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”

Meer ervaringen over Belisol Breda vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde deuren: .

Belisol Breda nodigt u graag uit voor een persoonlijk advies.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Breda. Dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing, want ieder project is maatwerk. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!