Kunststof deuren Etten-Leur

Kunststof deuren zijn robuust en ideaal voor ieder type ruimte. Belisol Breda heeft een uitgebreide showroom en kennis van deuren. Voor ons is ieder project maatwerk.

Vlakbij Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, kunststof deuren zijn er in tientallen verschillende soorten en maten. Zo is er voor iedereen een deur die past.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Kunststof deuren hebben veel voordelen ten opzichte van andere materiaalsoorten. Wij geven u drie redenen om te kiezen voor de deuren van Belisol Breda.

  • Kunststof deuren zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • Kunststof deuren staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. Deze deuren zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is een oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Kunststof deuren zijn erg onderhoudsvriendelijk. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.

Belisol Breda

Belisol Breda vindt u in de buurt van Etten-Leur.

Belisol Breda vindt u een ruime showroom, waar Jankees Padmos u graag verder helpt met al uw vragen. Komt u gerust eens langs. De showroom is geopend op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres van de vestiging is Neerloopweg 20 in Breda. U kunt ook telefonisch terecht, want een goed begin is het halve werk. Het telefoonnummer is 076 522 47 67.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Breda hechten we veel waarde aan klantcontact. Maatwerk staat bij ons voorop. Wij vroegen klanten om een beoordeling van de service en de producten. Hieronder leest u een kleine greep uit recente reviews.

"Het bezoek aan de showroom, en het persoonlijk contact, gaf voor ons de doorslag om met Belisol onze woning van kunststofkozijnen en dubbel glas te laten voorzien," onthult D. uit Breda. "De montage werd door de monteurs zeer vakkundig en zonder veel overlast uitgevoerd."
"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Etten-Leur. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."

Meer ervaringen lezen over Belisol Breda? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

Belisol Breda nodigt u graag uit voor een persoonlijk advies.

Graag helpen we ook u verder. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Breda. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. Wij vinden het belangrijk dat u bij de keuze meteen goed begeleid wordt. We zien u graag in onze showroom. Hopelijk tot ziens!