Kunststof deur kopen in Etten-Leur

Een kunststof deur van Belisol Breda is een verstandige keuze. Kunststof isoleert en is voordelig.

Nabij Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, kunststof deuren zijn er in tientallen verschillende soorten en maten. Zo is er voor iedereen een deur die past.

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

Kunststof deuren hebben veel voordelen ten opzichte van andere materiaalsoorten. Wij geven u drie redenen om te kiezen voor de deuren van Belisol Breda.

  • Een kunststof deur is bestand tegen UV-straling waardoor uw deur kleurvast blijft. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig komen kunststof deuren in allerlei verschillende kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Kunststof deuren zijn extra isolerend. De deuren van Belisol hebben zowel een uitstekende warmte-isolatie als geluidsisolatie. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.

Belisol Breda

Belisol Breda ligt op korte rijafstand van Etten-Leur.

Eigenaar Jankees Padmos geeft u graag een rondleiding door de uitgebreide showroom van Belisol Breda, waar u een groot assortiment van kunststof deuren vindt. De vestiging is veelal geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de showroom is Neerloopweg 20 in Breda. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of vraag te stellen. Het telefoonnummer is 076 522 47 67.

Ervaringen van klanten

Duizenden tevreden klanten kozen voor kunststof deuren van Belisol Breda. Wij garanderen een optimale plaatsing. Hieronder geven wij u een kleine selectie van recente ervaringen.

"Het bezoek aan de showroom, en het persoonlijk contact, gaf voor ons de doorslag om met Belisol onze woning van kunststofkozijnen en dubbel glas te laten voorzien," onthult D. uit Breda. "De montage werd door de monteurs zeer vakkundig en zonder veel overlast uitgevoerd."
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Meer klanten lieten hun ervaring achter op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren op Belisol.nl.

We verwelkomen u graag bij Belisol Breda.

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Breda. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Bij ons is ieder project maatwerk. Hopelijk tot snel!