Kunststof deur kopen in Etten-Leur

Tegenwoordig kunt u niet meer om kunststof deuren heen. Belisol Breda is specialist in deuren. Wij hebben een uitgebreid gamma van kozijnen en deuren in kunststof.

In de buurt van Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Kunststof deuren hebben de laatste jaren flink terrein gewonnen. Waar men vroeger vooral voor houten deuren koos en kunststof te boek stond als minder fraai, zien we tegenwoordig dat houten deuren vaak worden vervangen door de kunststof variant.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Twijfelt u nog over de keuze voor een kunststof deur? Wellicht dat de volgende 3 voordelen van kunststof deuren van Belisol Breda u kunnen overtuigen.

  • Kunststof deuren zijn tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deuren met een houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten deur, maar de voordelen van een kunststof exemplaar.
  • Kunststof deuren zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • Kiest u voor de aanschaf van een kunststof kozijn, dan bespaart u ook op uw energierekening.

Belisol Breda

Belisol Breda ligt vlakbij Etten-Leur.

Eigenaar Jankees Padmos geeft u graag een rondleiding door de uitgebreide showroom van Belisol Breda, waar u een groot assortiment van kunststof deuren vindt. De vestiging is veelal geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de showroom is Neerloopweg 20 in Breda. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of vraag te stellen. Het telefoonnummer is 076 522 47 68.

Referenties

Bij Belisol Breda hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een kunststof deuren van Belisol.

"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Etten-Leur. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."
"De monteurs van Belisol hebben geweldig werk geleverd, we zijn heel erg tevreden met onze nieuwe kozijnen," zegt Joli uit Breda. "Het contact was bijzonder prettig. Ondanks het feit dat het werk meer tijd kostte dan oorspronkelijk gepland, zijn alle kozijnen toch snel geplaatst en zonder extra kosten. We zouden Belisol Breda daarom van harte willen aanraden!"

Meer reviews lezen? Deze vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol kunststof deuren.

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Breda

We helpen u graag verder. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Breda. We verwelkomen u graag in de showroom. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Want maatwerk is waar Belisol in uitblinkt. Hopelijk tot ziens!