Kunststof kozijnen Etten-Leur

Laat een kunststof kozijn plaatsen door Belisol Breda. Op veel van onze kunststof modellen krijgt u standaard 20 jaar garantie.

Nabij Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Kunststof kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Waar men vroeger voor houten kozijnen koos en kunststof te boek stond als minder fraai, zien we tegenwoordig dat houten kozijnen vaak worden vervangen door de kunststof variant.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

De keuze voor een kozijn is geen gemakkelijke. Daarom verzamelden we voor u drie redenen om voor de kunststof kozijnen van Belisol Breda te kiezen.

  • U kunt kunststof kozijnen gemakkelijk onderhouden. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.
  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.
  • Kunststof kozijnen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. De kozijnen zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.

Belisol Breda

De locatie van Belisol Breda ligt vlakbij Etten-Leur.

Bij Belisol Breda treft u een uitgebreide showroom, waar Jankees Padmos u graag verder helpt met al uw vragen. Komt u gerust eens langs. De showroom is geopend op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres van de vestiging is Neerloopweg 20 in Breda. U kunt ook telefonisch terecht met al uw vragen. Het telefoonnummer is 076 522 47 68.

Ervaringen van klanten

Duizenden tevreden klanten kozen voor kunststof kozijnen van Belisol Breda. Hieronder geven wij u een kleine selectie van recente ervaringen.

Antoinette uit Etten-Leur: "Kunststof kozijnen zijn duur en ik geef het geld persoonlijk liever uit aan vakantie met gezin. Toch hebben we in het hele huis kozijnen laten vervangen door Belisol. En ....wat een "kado" en zegen is het. Ik ben er nog steeds dagelijks blij mee. Ons huis straalt luxe uit, het is lekker warm binnen en e.e.a is makkelijk schoon te houden. Scheelt enorm in stookkosten. Ik had al eerder een bericht en complimenten achtergelaten op de website, maar wil ten alle tijden referent blijven. Ik ben en blijf -als zeer tevreden klant- ambassadeur voor Belisol!"
"Het bezoek aan de showroom, en het persoonlijk contact, gaf voor ons de doorslag om met Belisol onze woning van kunststof kozijnen en dubbel glas te laten voorzien," onthult D. uit Breda. "De montage werd door de monteurs zeer vakkundig en zonder veel overlast uitgevoerd."

Op Klantenvertellen.nl vindt u meer ervaringen van klanten over Belisol Breda. Of bekijk de foto's van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

Belisol Breda nodigt u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek.

Bent u onze volgende tevreden klant? U kunt direct een brochure aanvragen. Of maak eenvoudig online een afspraak met Jankees Padmos van Belisol Breda. We kijken uit naar uw bezoek. Samen met u ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U bent van harte welkom!