Kunststof kozijn kopen in Etten-Leur

Een kunststof kozijn van Belisol Breda is een slimme keus. Wij vinden voor ieder probleem een oplossing. Wist u dat kunststof goed isoleert en daarnaast een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft?

Vlakbij Etten-Leur vindt u Belisol Breda

De mogelijkheden van een kunststof kozijn zijn eindeloos. Kies voor superisolerend glas, een strak blokkozijn voor een klassieke uitstraling of juist voor een slank profiel voor een moderne look & feel.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof kozijn van Belisol Breda de juiste keus is.

  • Kunststof kozijnen zijn extra isolerend. De kozijnen van Belisol hebben zowel een warmte-isolerende als geluidsisolerende werking. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.

Belisol Breda

In de contreien van Etten-Leur vindt u de locatie van Belisol Breda.

Deze vestiging in Breda heeft een ruim assortiment deuren en kunststof kozijnen. De eigenaar, Jankees Padmos, staat garant voor een optimale klantervaring. Komt u binnenkort langs? De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag.Bekijk hier de exacte openingstijden.U kunt ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op Neerloopweg 20 in Breda. Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u een dringende vraag? Dan kunt u bellen naar 076 522 47 67.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor kunststof kozijnen van Belisol Breda. Een aantal recente ervaringen:

"Het bezoek aan de showroom, en het persoonlijk contact, gaf voor ons de doorslag om met Belisol onze woning van kunststof kozijnen en dubbel glas te laten voorzien," onthult D. uit Breda. "De montage werd door de monteurs zeer vakkundig en zonder veel overlast uitgevoerd."
Christien uit Etten-Leur: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."

Op Klantenvertellen.nl vindt u meer ervaringen van klanten over Belisol Breda. Of bekijk de foto's van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

We verwelkomen u graag bij Belisol Breda.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Breda. Dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!