Kunststof kozijnen in Etten-Leur

Denkt u erover om een kunststof kozijn te plaatsen? Belisol Breda is gespecialiseerd in alle type kozijnen en kan u adviseren welk kozijn bij uw situatie past. Een goed advies vinden wij van groot belang!

In de buurt van Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Een kunststof kozijn is een goede investering voor de toekomst van u en uw woning. Dit type kozijn is zowel op korte, als lange termijn vaak het voordeligst. Daarom zijn kunststof kozijnen zo ontzettend populair in Nederland.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof kozijn van Belisol Breda de juiste keus is.

  • Kunststof kozijnen zijn extra isolerend. De kozijnen van Belisol hebben zowel een warmte-isolerende als geluidsisolerende werking. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig amper meer te onderscheiden van de houten variant. Zo kunt u ook kiezen voor kozijnen met houtnerf, waardoor u het uiterlijk hebt van een houten kozijn, maar de kwaliteit van een kunststof exemplaar.

Belisol Breda

In de contreien van Etten-Leur vindt u de locatie van Belisol Breda.

Belisol Breda heeft een mooie showroom met een uitgebreid aanbod kunststof kozijnen. Eigenaar Jankees Padmos begeleidt u bij het maken van de juiste keuze voor uw woning. U kunt Belisol Breda bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. De locatie is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden.U vindt Belisol op Neerloopweg 20 in Breda. Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u een dringende vraag? Dan kunt bellen naar 076 522 47 67. Eén van de medewerkers helpt u graag verder.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Breda hechten we veel waarde aan klantcontact. Wij vroegen klanten om een beoordeling van onze service en producten. Hieronder leest u een kleine greep uit recente reviews.

"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Etten-Leur. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Meer reviews over Belisol Breda lezen? Deze vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol kunststof kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Breda?

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Breda. Een goed advies is het halve werk. Wij verwelkomen u graag in onze showroom. Samen kijken we vrijblijvend naar de mogelijkheden, waarna we u een passend voorstel doen. Hopelijk tot snel!