Kunststof kozijn kopen in Etten-Leur

Laat een kunststof kozijn plaatsen door Belisol Breda. Op veel van onze kunststof modellen krijgt u standaard 20 jaar garantie.

Vlakbij Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Een kunststof kozijn is een goede investering voor de toekomst van u en uw woning. Dit type kozijn is zowel op korte, als lange termijn vaak het voordeligst. Daarom zijn kunststof kozijnen zo ontzettend populair in Nederland.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Belisol Breda geeft u drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen. Lees hier over de voordelen van dit materiaal.

  • U kunt kunststof kozijnen gemakkelijk onderhouden. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.
  • Een kunststof kozijn is bestand tegen UV-straling en daardoor blijft uw kozijn kleurvast. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen in allerlei kleuren verkrijgbaar, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Belisol Breda

De locatie van Belisol Breda ligt vlakbij Etten-Leur.

Belisol Breda heeft een uitgebreide en moderne showroom, waar eigenaar Jankees Padmos alles in goede banen leidt. De showroom van Belisol Breda is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres is Neerloopweg 20 in Breda. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het nummer is 076 522 47 67.

Referenties

Bij Belisol Breda hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een kunststof kozijn van Belisol.

"Het bezoek aan de showroom, en het persoonlijk contact, gaf voor ons de doorslag om met Belisol onze woning van kunststof kozijnen en dubbel glas te laten voorzien," onthult D. uit Breda. "De montage werd door de monteurs zeer vakkundig en zonder veel overlast uitgevoerd."
"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Etten-Leur. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."

Meer ervaringen over Belisol Breda lezen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Kom langs in de showroom van Belisol Breda.

We helpen u graag verder. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Breda. Wij zien ieder project als maatwerk. We verwelkomen u graag in de showroom. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Hopelijk tot ziens!