Houten kozijn kopen in Oosterhout

Hout is het materiaal bij uitstek voor een warme uitstraling. Denkt u erover houten kozijnen aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Breda plaatst iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen.

In de buurt van Oosterhout vindt u Belisol Breda

Kiest u voor een houten kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Hout komt in veel soorten en maten. Landelijk of industrieel? Klassiek of modern? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Er zijn genoeg beweegredenen om voor hout te kiezen. Belisol Breda vertelt u graag meer over de 3 voornaamste voordelen van hout.

  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.
  • Bent u op zoek naar een kozijn dat naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de beste optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.

Belisol Breda

In de omgeving van Oosterhout vindt u de locatie van Belisol Breda.

Deze locatie heeft een assortiment deuren en houten kozijnen. De eigenaar, Jankees Padmos, staat garant voor een optimale klantbeleving en begeleiding. Komt u binnenkort langs? Belisol Breda is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op Neerloopweg 20 in Breda met voldoende gelegenheid tot parkeren. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar 076 522 47 67.

Referenties

De vakmensen van Belisol in Breda hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van houten kozijnen. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor de kozijnen van Belisol.

"Mooie en goede kozijnen, geplaatst door een professioneel bedrijf," beweert Christine uit Oosterhout. "Communicatie verloopt goed en persoonlijk."
"Het hele huis van zolder tot begane grond laten voorzien van nieuwe kozijnen, deuren en rabatdelen," vertelt Arie uit Oosterhout. "Vakkundige en vriendelijke monteurs. Door een inmeetfout kon 1 raam niet in diezelfde week vervangen worden, daar ging helaas weer een paar weken overheen. Maar het is uiteindelijk wel goed opgelost (op de laatste dag voor de bouwvak, met man en macht). De afwerking is goed en ze laten geen zooi achter."

Meer ervaringen lezen over Belisol Breda? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Kom langs bij Belisol Breda

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Breda. We zien u graag tegemoet komen in onze showroom. Dan gaan we samen - vrijblijvend - op zoek naar een passend advies. Wellicht tot snel!