Kunststof kozijnen Oosterhout

Kunststof is het materiaal bij uitstek voor een kozijn. Denkt u erover kunststof kozijnen aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Breda geeft u graag advies. Wij vinden het van groot belang dat u goed begeleid wordt bij uw keuze.

Vlakbij Oosterhout vindt u Belisol Breda

Een kunststof kozijn is in de meeste situaties een ideale en voordelige oplossing. De verkoop van deze kozijnen neemt al jarenlang gestaag toe. Kunststof kozijnen zijn er in veel soorten, maten en kleuren. Daarom is er altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof kozijn van Belisol Breda de juiste keus is.

  • Kunststof kozijnen zijn extra isolerend. De kozijnen van Belisol hebben zowel een warmte-isolerende als geluidsisolerende werking. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Naar verwachting gaan kunststof kozijnen langer dan 50 jaar mee. Daarom krijgt u bij Belisol op veel modellen de eerste 20 jaar garantie.
  • Kunststof kozijnen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. De kozijnen zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.

Belisol Breda

De locatie van Belisol Breda ligt op korte afstand van Oosterhout.

Belisol Breda heeft een omvangrijke showroom met een brede collectie kunststof kozijnen. Eigenaar Jankees Padmos geeft u graag een persoonlijk adviesgesprek. De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. U vindt deze vestiging op het volgende adres: Neerloopweg 20, Breda. Natuurlijk kunt u ook telefonisch in contact komen met deze locatie. Het telefoonnummer is 076 522 47 67.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor kunststof kozijnen van Belisol? Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

Antoinette uit Oosterhout: "Kunststof kozijnen zijn duur en ik geef het geld persoonlijk liever uit aan vakantie met gezin. Toch hebben we in het hele huis kozijnen laten vervangen door Belisol. En ....wat een "kado" en zegen is het. Ik ben er nog steeds dagelijks blij mee. Ons huis straalt luxe uit, het is lekker warm binnen en e.e.a is makkelijk schoon te houden. Scheelt enorm in stookkosten. Ik had al eerder een bericht en complimenten achtergelaten op de website, maar wil ten alle tijden referent blijven. Ik ben en blijf -als zeer tevreden klant- ambassadeur voor Belisol!"
"De monteurs van Belisol hebben geweldig werk geleverd, we zijn heel erg tevreden met onze nieuwe kozijnen," zegt Joli uit Breda. "Het contact was bijzonder prettig. Ondanks het feit dat het werk meer tijd kostte dan oorspronkelijk gepland, zijn alle kozijnen toch snel geplaatst en zonder extra kosten. We zouden Belisol Breda daarom van harte willen aanraden!"

Meer klanten lieten hun ervaring over Belisol Breda achter op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof kozijnen op Belisol.nl.

Kom naar Belisol Breda.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Breda. Dan gaan we samen op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!