Schuifpui Oosterhout

Schuifpuien geven uw woning een extra dimensie. Belisol Breda heeft een uitgebreide showroom en kennis van schuifpuien. De medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Nabij Oosterhout vindt u Belisol Breda

Schuifpuien komen in veel verschillende soorten, vormen en stijlen. Daarnaast kunnen ze in uiteenlopende kleuren gefabriceerd worden. Robuust, modern of klassiek, er is voor ieder wat wils.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Wij geven u drie argumenten waarom de schuifpui van Belisol Breda de juiste keuze is.

  • De schuifpui is een mooie verbinding van uw huiskamer met uw tuin.
  • Een schuifpui is onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Uw schuifpui kan niet stuk waaien. In tegenstelling tot een gewone deur die bij extreme weersomstandigheden uit zijn voegen kan waaien.

Belisol Breda

In de contreien van Oosterhout vindt u de locatie van Belisol Breda.

De adviseurs van Belisol Breda vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van schuifpuien. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op Neerloopweg 20 in Breda. Deze showroom heeft ruime parkeermogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om vooraf telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips en tricks kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 076 522 47 67.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor een schuifpui van Belisol Breda? Belisol helpt iedere dag 150 tevreden gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten uit Breda. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."
Dianca uit Oosterhout: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Breda vinden op: Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde schuifpuien.

Belisol Breda heet u van harte welkom.

Graag helpen we ook u verder met uw vragen en wensen. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. Wij garanderen u dat de plaatsing optimaal gebeurt. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Breda. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Hopelijk tot ziens!