Schuifpui Oosterhout

Laat uw schuifpui plaatsen door Belisol Breda. De medewerkers van Belisol zijn ervaren vakmensen en geven graag antwoord op al uw vragen.

In de buurt van Oosterhout vindt u Belisol Breda

Kiest u voor een schuifpui? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Schuifpuien komen in veel soorten en maten. Elegant of klassiek? Modern of industrieel? Grijs, zwart of blauw? Voor ieder type woning is er een passende schuifpui.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een schuifpui van Belisol Breda.

  • Veel huizenbezitters denken dat een schuifpui onveilig is. Dit is echter niet het geval. Een veilige schuifpui is voorzien van het Politiekeurmerk.
  • Een schuifpui maakt uw woonkamer optisch groter en heeft meer ruimte-voordeel ten opzichte van openslaande deuren.
  • De schuifpui is een mooie verbinding van uw huiskamer met uw tuin.

Belisol Breda

De locatie van Belisol Breda ligt vlakbij Oosterhout.

Deze showroom heeft een breed gamma van deuren, kozijnen en schuifpuien. Eigenaar Jankees Padmos voorziet iedere klant van advies op maat. Wij hechten waarde aan maatwerk! Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op Neerloopweg 20, Breda. De showroom heeft voldoende parkeerplaatsen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 076 522 47 67.

Referenties

Honderden klanten kiezen dagelijks voor de service van Belisol Breda. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente reviews.

Dianca uit Oosterhout: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."
Steven uit Breda: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"

Meer reviews over Belisol Breda vindt u op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde schuifpuien op Belisol.nl.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Breda.

Bent u er al uit? Of kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Vraag hier de brochure aan of maak online een afspraak met een expert van Belisol Breda. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen, en doen we een vrijblijvend voorstel. Vakmanschap staat bij ons voorop. Zien we u binnenkort in onze showroom? Wellicht tot snel!