Houten deuren Willemstad

Denkt u erover een houten deur te vervangen of te plaatsen? Belisol Breda is expert in alle type deuren en kan u adviseren welk materiaal het beste bij uw woning past.

In de buurt van Willemstad vindt u Belisol Breda

Houten deuren worden gemaakt van diverse soorten hout. Kiest u bijvoorbeeld voor afromosia of meranti? Hardhout of zachthout? Ieder type hout heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Breda.

  • Houten deuren zijn eenvoudig over te schilderen in een nieuwe kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw houten deuren eenvoudig op uw wisselende smaak aan te passen zijn.
  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.

Belisol Breda

In de contreien van Willemstad vindt u Belisol Breda.

Deze vestiging heeft een fijne showroom met een groot aanbod houten deuren. De adviseurs geven u graag advies op maat. U kunt Belisol Breda bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. Hier is men al meer dan 40 jaar brancheleider in de regio rondom Breda. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden.U vindt Belisol op Neerloopweg 20 in Breda. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 076 522 47 74. Onze experts helpen u graag verder!

Ervaringen van klanten

Belisol in Breda heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van houten deuren. Stuk voor stuk gezet door professionals. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor de deuren van Belisol.

"Dit grote project is uitstekend verlopen," vertelt Wim uit Willemstad. "Ik heb in jaren persoonlijk niet zo'n goed bedrijf meegemaakt. We kunnen terug zien op een prima verlopen grote verbouwing. Het bedrijf was ons aanbevolen door makelaar Bos in Zutphen. Die had via een klant van hen gehoord dat deze "jongens" goed werk verrichten tegen een zeer acceptabele prijs. Dit kunnen we beamen."
"Nog steeds heel tevreden met de keukendeur," vertelt Ingrid uit Breda. "De vorige keukendeur bestond geheel uit een raam. De nieuwe Belisol keukendeur heeft voor de helft een raam. Dat is en blijft wel wennen: het totale raam gaf een mooie blik op de tuin."

Op Klantenvertellen.nl laten meer klanten weten wat ze van Belisol Breda vinden. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Neem een kijkje bij Belisol Breda.

Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Breda. Onze adviseurs heten u van harte welkom. Zij gaan graag samen met u - vrijblijvend - op zoek naar een passende oplossing. Wellicht wordt u onze volgende tevreden klant!