Houten kozijn kopen in Willemstad

Hout is het materiaal bij uitstek voor een warme uitstraling. Denkt u erover houten kozijnen aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Breda plaatst iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen.

Nabij Willemstad vindt u Belisol Breda

Houten kozijnen zijn, ná kunststof kozijnen, de meest populaire en meest geplaatste kozijnen in Nederland. De prijs van houten kozijnen verschilt per duurzaamheidsklasse en model.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

De keuze voor een kozijn is geen eenvoudige. Daarom geven wij u 3 argumenten om voor een houten kozijn van Belisol Breda te kiezen.

  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Bent u op zoek naar een kozijn dat naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de beste optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Kleine imperfecties en schade zijn gemakkelijk te verhelpen door middel van houtvulmiddelen. Dit maakt houten kozijnen erg onderhoudsvriendelijk.

Belisol Breda

De locatie van Belisol Breda ligt op korte afstand van Willemstad.

Eigenaar Jankees Padmos van Belisol in Breda helpt u graag met de juiste begeleiding. De showroom van Belisol Breda is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres is Neerloopweg 20 in Breda. Deze locatie biedt volop parkeergelegenheid. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het nummer is 076 522 47 74.

Referenties

Bij Belisol Breda hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een houten kozijn van Belisol.

"Nu meerdere ervaringen gehad met Belisol," vertelt Belinda uit Willemstad. "Altijd klantvriendelijk en meedenkend. Zelfs als de kozijnen al jaren in de woning aanwezig zijn en er problemen ontstaan, dan komen ze zo snel mogelijk om het probleem op te lossen. Voor ons niets dan lof."
Peter uit Willemstad: "Duidelijk advies en goed meegedacht in de voorbereidingen. De monteurs hebben goed werk geleverd en waren naast vakkundig ook vriendelijk. Erg tevreden."

Meer ervaringen lezen over Belisol Breda? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Breng een bezoek aan Belisol Breda.

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Breda. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!