Houten kozijnen in Willemstad

Een nieuw houten kozijn nodig? Bij Belisol treft u in de showroom diverse typen houten kozijnen aan. Belisol verzekert u van een optimale plaatsing.

Vlakbij Willemstad vindt u Belisol Breda

Houten kozijnen zijn sinds jaar en dag favoriet. Ze zijn er in veel verschillende vormen, soorten en maten. Robuust, landelijk of klassiek, er is voor ieder wat wils.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Kent u de voordelen van houten kozijnen? Belisol Breda verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Houten kozijnen gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering daarom dubbel en dwars waard.
  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.

Belisol Breda

In de omgeving van Willemstad vindt u de locatie van Belisol Breda.

De showroom van Belisol Breda heeft verschillende houten kozijnen. Eigenaar Jankees Padmos helpt u graag door middel van een persoonlijk advies. De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden van deze locatie. U vindt de showroom op Neerloopweg 20 in Breda. Deze locatie heeft ruime parkeergelegenheid. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 076 522 47 74.

Ervaringen van klanten

Belisol Breda heeft houten kozijnen geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Willemstad op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”
Peter uit Willemstad: "Duidelijk advies en goed meegedacht in de voorbereidingen. De monteurs hebben goed werk geleverd en waren naast vakkundig ook vriendelijk. Erg tevreden."

Meer klanten lieten hun ervaring over Belisol Breda achter op Klantenvertellen.nl of kijk hier voor de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Kom naar Belisol Breda.

Bent u onze volgende tevreden klant? Samen met u ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U kunt direct een brochure aanvragen. Of maak eenvoudig online een afspraak met Jankees Padmos van Belisol Breda. We kijken uit naar uw bezoek. U bent van harte welkom!