Aluminium kozijnen Zundert

De keuze voor een aluminium kozijn van Belisol Breda is een verstandige keus. Aluminium is een stevig materiaal en gaat tientallen jaren mee.

Nabij Zundert vindt u Belisol Breda

Aluminium kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Aluminium kozijnen zijn robuust en geven een industriële sfeer aan uw woning, waar houten kozijnen meer warmte uitstralen.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

Aluminium kozijnen hebben aanzienlijk veel voordelen ten opzichte van andere materialen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de aluminium kozijnen van Belisol Breda.

  • Aluminium heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.
  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.
  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: nooit spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen.

Belisol Breda

In de buurt van Zundert vindt u Belisol Breda.

Belisol in Breda heeft een mooie showroom met een groot scala aluminium kozijnen. De adviseurs geven u graag begeleiding bij het maken van de juiste keuze. U kunt Belisol Breda bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden.U vindt Belisol op Neerloopweg 20 in Breda. Deze locatie heeft voldoende mogelijkheid tot parkeren. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 076 522 47 67. Onze experts helpen u graag verder!

Referenties

Belisol Breda heeft reeds duizenden klanten voorzien van aluminium kozijnen. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring te delen. Hieronder leest u een aantal recente beoordelingen.

"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Zundert. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."
Dianca uit Zundert: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."

Meer informatie over Belisol Breda vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde aluminium kozijnen: .

Belisol Breda verwelkomt u graag in de showroom.

Graag helpen we ook u verder met uw vragen en wensen. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de vakmensen van Belisol Breda. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Hopelijk tot ziens!