Houten deuren in Zundert

De keuze voor een houten deur is niet eenvoudig. Ieder type deur heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo kenmerken houten deuren zich door de lange levensduur. Bij Belisol Breda kunnen ze u meer vertellen over de voordelen van hout.

In de buurt van Zundert vindt u Belisol Breda

Huizenbezitters kiezen vaker voor houten deuren. Ze zijn gecharmeerd van de natuurlijke uitstraling van houten deuren. Hout geeft een woning extra sfeer.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een houten deur van Belisol Breda de juiste keus is.

  • Bent u op zoek naar een deur die naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de meest geschikte optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.

Belisol Breda

De locatie van Belisol Breda vindt u vlakbij Zundert.

Belisol Breda heeft een gunstige ligging. De adviseurs helpen u graag met een persoonlijk en vrijblijvend advies. Zij hebben al meer dan 40 jaar ervaring. De showroom van Belisol Breda is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt deze vestiging op Neerloopweg 20 in Breda. Het telefoonnummer is 076 522 47 67.

Ervaringen van klanten

Wanneer u op zoek bent naar een houten deuren, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Breda helpt u graag aan de hand van vrijblijvend advies. Wij hechten veel waarde aan begeleiding. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de houten deuren van Belisol.

"Afwerking kozijnen op professionele wijze verricht en gericht op onze wensen," zegt een gezin uit Zundert op de site van KlantenVertellen.nl. "Niet te veel en te brede afwerklatten bv. Bij plaatsing kozijnen is rekening gehouden met bestaande bouwwijze. Er is bv een strip geplaatst om te zorgen dat er ventilatie mogelijk is onder het bestaande keralit aan de voorgevel . Dit ipv dichtkitten wat wij bij andere bedrijven hebben gezien."
"Klantgericht, meedenken," zo omschrijft Marlene uit Breda de service van Belisol. "We zijn begonnen met een erkerkozijn en kochten daarna twee prachtige deuren. Helemaal top. Vakmanschap en alleen maar aan te bevelen. De reacties die wij krijgen liegen er niet om!"

Wilt u meer weten over de ervaringen met de houten deuren van Belisol Breda? Dit kunt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Neem een kijkje bij Belisol Breda.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Breda. Zij staan u graag te woord. Samen bekijken we de mogelijkheden en doen u een passend, vrijblijvend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!