Houten kozijn kopen in Zundert

Laat uw houten kozijn plaatsen door Belisol Breda. Belisol werkt uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Zij geven u graag antwoord op al uw vragen.

Vlakbij Zundert vindt u Belisol Breda

Een houten kozijn is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. Hout is van alle tijden en verveelt nooit. Daarnaast hebben houten kozijnen een lange levensduur.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een houten kozijn van Belisol Breda.

  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Kleine imperfecties en schade zijn gemakkelijk te verhelpen door middel van houtvulmiddelen. Dit maakt houten kozijnen erg onderhoudsvriendelijk.

Belisol Breda

In de contreien van Zundert vindt u de locatie van Belisol Breda.

Deze locatie heeft diverse modellen houten kozijnen, waardoor u hier gegarandeerd slaagt! Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpt eigenaar Jankees Padmos u graag met een persoonlijk advies. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van Belisol Breda is Neerloopweg 20 in Breda. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de medewerkers. Het nummer is 076 522 47 67.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor houten kozijnen van Belisol Breda. Een aantal recente ervaringen:

"Ontvangst was professioneel en vriendelijk," vertelt Eric uit Zundert. "Kozijnen en voordeur zeer vakkundig en tot volle tevredenheid geplaatst. Lof voor de professionele monteurs, Mario, Sjonnie en Pierre, die zeer gedreven en correct tot hun werk hebben afgeleverd."
"Prettig bedrijf, met enthousiaste, goede, betrouwbare medewerkers," vindt D. uit Zundert. "Ruimen na afloop keurig op. Goede en correcte service."

Meer ervaringen lezen over Belisol Breda? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Kom naar Belisol Breda.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Breda. Zij staan u graag te woord of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Breda. Zij kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!