Kunststof deur kopen in Zundert

Tegenwoordig kunt u niet meer om kunststof deuren heen. Belisol Breda is specialist in deuren. Wij hebben een uitgebreid gamma van kozijnen en deuren in kunststof.

Vlakbij Zundert vindt u Belisol Breda

Kunststof deuren komen in veel verschillende soorten en maten. Daarnaast is er een ruime keuze uit kleuren. Zo is er altijd wel een kunststof deur die aan uw wensen voldoet.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Belisol Breda geeft u drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen. Lees hier over de voordelen van kunststof.

  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.
  • Kunststof deuren staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. Deze deuren zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is een oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Kunststof deuren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof deur is wind- en waterdicht.

Belisol Breda

Vlakbij Zundert vindt u Belisol Breda.

Belisol in Breda heeft een ruim assortiment kunststof kozijnen en deuren. De eigenaar, Jankees Padmos, staat garant voor een optimale klantervaring. Komt u binnenkort langs? De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden.U kunt ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op Neerloopweg 20 in Breda. Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u een dringende vraag? Dan kunt bellen naar 076 522 47 67.

Ervaringen van klanten

Duizenden tevreden klanten kozen voor kunststof deuren van Belisol Breda. Wij garanderen een optimale plaatsing. Hieronder geven wij u een kleine selectie van recente ervaringen.

Karin uit Zundert: "In een klassiek pand uit 1895 kunststof kozijnen plaatsen leek me vrijwel ondenkbaar. Niettemin adviseerde Belisol toch om dit te doen en zij beloofde om de oorspronkelijke stijl en uitstraling te behouden. Uiterst beleefde en bekwame monteurs kwamen de klus klaren. Het resultaat was echt ongelooflijk. Zowel het buiten- als binnenaanzicht is echt in de stijl en ik kan nu gebruik maken van diverse kiepstanden om te ventileren. "
“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Zundert op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”

Meer ervaringen over Belisol Breda vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde deuren: .

Breng een bezoek aan Belisol Breda.

Graag helpen we ook u verder. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Breda. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. Wij vinden het belangrijk dat u bij de keuze meteen goed begeleid wordt. We zien u graag in onze showroom. Hopelijk tot ziens!