Kunststof kozijn kopen in Zundert

Laat een kunststof kozijn plaatsen door Belisol Breda. Op veel van onze kunststof modellen krijgt u standaard 20 jaar garantie.

Nabij Zundert vindt u Belisol Breda

Kiest u voor een kunststof kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Kunststof komt in veel soorten en maten. Industrieel of landelijk? Modern of klassiek? Wit, antraciet of blauw? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

De keuze voor een kozijn is geen gemakkelijke. Daarom verzamelden we voor u drie redenen om voor de kunststof kozijnen van Belisol Breda te kiezen.

  • Naar verwachting gaan kunststof kozijnen langer dan 50 jaar mee. Daarom krijgt u bij Belisol op veel modellen de eerste 20 jaar garantie.
  • U kunt kunststof kozijnen gemakkelijk onderhouden. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.
  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.

Belisol Breda

De locatie van Belisol Breda ligt op korte afstand van Zundert.

Belisol Breda heeft een royale showroom met een groot assortiment kunststof kozijnen. Eigenaar Jankees Padmos helpt u graag door middel van een persoonlijk adviesgesprek. De showroom is alle dagen van de week geopend, behalve op zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt de showroom op Neerloopweg 20 in Breda. Mocht u dringende vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 076 522 47 67.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor kunststof kozijnen van Belisol? Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Zundert. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."
Christien uit Zundert: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."

Meer ervaringen over Belisol Breda lezen? Ga naar de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk hier foto’s van recente Belisol projecten.

Zien we u bij Belisol Breda?

We helpen u graag verder. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Breda. Wij zien ieder project als maatwerk. We verwelkomen u graag in de showroom. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Hopelijk tot ziens!