Aluminium kozijnen Willemstad

Aluminium kozijnen hebben een robuuste uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. De kozijnen van Belisol Breda worden uitsluitend geplaatst door gecertificeerde vakmensen.

Vlakbij Willemstad vindt u Belisol Breda

Een aluminium kozijn is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. Aluminium komt in veel soorten en is eenvoudig te onderhouden. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Twijfelt u over de keuze voor aluminium kozijnen? Misschien dat de volgende 3 pluspunten van aluminium kozijnen van Belisol Breda u kunnen overhalen.

  • Kozijnen van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.
  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.

Belisol Breda

Belisol Breda ligt vlakbij Willemstad.

De adviseurs van Belisol Breda vertellen u graag meer over het uitgebreide assortiment van aluminium kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op Neerloopweg 20 in Breda. Deze showroom heeft ruime parkeermogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om vooraf telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips en tricks kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 076 522 47 74.

Ervaringen van klanten

Belisol Breda heeft aluminium kozijnen geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

Dianca uit Willemstad: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."
"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Breda. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."

Meer weten over Belisol Breda? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

Belisol Breda verwelkomt u graag in de showroom.

Bent u er al uit? Of kunt u wel wat extra hulp gebruiken? Vraag hier de brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Breda. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen, en doen we een vrijblijvend voorstel. Zien we u binnenkort in onze showroom? Wellicht tot snel!