Houten deuren in Oosterhout

De keuze voor een houten deur van Belisol Breda is een verstandige keus. Hout geeft sfeer en gaat tientallen jaren mee.

Nabij Oosterhout vindt u Belisol Breda

De mogelijkheden van een houten deur zijn eindeloos. Kiest voor een klassiek model met ornamenten, een deur met glas, of gaat u voor een moderne look?

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Kent u de voordelen van houten deuren? Belisol Breda verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Bent u op zoek naar een deur die naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de meest geschikte optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Een houten deur is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type deur is om die reden ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur oplevert..
  • Hardhout is een duurzaam en robuust materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Belisol Breda

In de omgeving van Oosterhout vindt u Belisol Breda.

Belisol in Breda is eenvoudig aan te rijden. De showroom heeft een uitgebreide collectie houten deuren. Hier helpen de verkopers u graag verder met al uw vragen. Belisol Breda is al meer dan 40 jaar vakspecialist. Komt u gerust eens langs! De showroom is geopend op alle dagen, behalve op: zondag. Bekijk hier wanneer u langs kunt komen. Het adres van de vestiging is Neerloopweg 20 in Breda. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht met al uw vragen. Het telefoonnummer is 076 522 47 67.

Referenties

Bij Belisol Breda hechten we waarde aan goed klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en houten deuren. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reacties.

"Bij het eerste bezoek kon al een prijs gegeven worden, de offerte had ik dezelfde avond," zegt Cobi uit Oosterhout. "Snelle service, goed advies. Ik heb twee keer problemen gehad met de achterdeur, na een telefoontje stond de monteur binnen een uur op de stoep."
"Van de offertes die ik heb opgevraagd, had Belisol niet de laagste prijs maar de garanties, productkwaliteit, flexibiliteit, isolatiewaarde e.d. wekten wel het meeste vertrouwen," reageert Theo. "En ik ben uiterst tevreden met de keuze. De vrij omvangrijke klus is zeer goed en efficiënt geklaard en aan klantgerichtheid en de service achteraf kan elk bedrijf een voorbeeld nemen. Ongeacht wat er is, er wordt snel actie ondernomen zo vaak als nodig is om alles helemaal voor elkaar te krijgen."

Wilt u weten hoe andere klanten Belisol beoordelen? Ga naar Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol houten deuren.

Belisol Breda verwelkomt u graag in de showroom.

Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Breda. Onze adviseurs heten u van harte welkom. Zij gaan graag samen met u - vrijblijvend - op zoek naar een passende oplossing. Wellicht wordt u onze volgende tevreden klant!