Houten kozijnen Etten-Leur

Houten kozijnen zijn erg geliefd. Belisol Breda is specialist in houten kozijnen. Bij ons staan vakmanschap en begeleiding voorop.

Vlakbij Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Houten kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Houten kozijnen geven meer sfeer en authenticiteit aan een woning, waar kunststof kozijnen vooral voor gemak zorgen.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Er zijn genoeg beweegredenen om voor hout te kiezen. Belisol Breda vertelt u graag meer over de 3 voornaamste voordelen van hout.

  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Kleine imperfecties en schade zijn gemakkelijk te verhelpen door middel van houtvulmiddelen. Dit maakt houten kozijnen erg onderhoudsvriendelijk.
  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.

Belisol Breda

De locatie van Belisol Breda ligt op korte afstand van Etten-Leur.

De showroom van Belisol Breda heeft verschillende houten kozijnen. Eigenaar Jankees Padmos helpt u graag door middel van een persoonlijk advies. De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden van deze locatie. U vindt de showroom op Neerloopweg 20 in Breda. Deze locatie heeft ruime parkeergelegenheid. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 076 522 47 67.

Referenties

Belisol Breda heeft houten kozijnen geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

"Ontvangst was professioneel en vriendelijk," vertelt Eric uit Etten-Leur. "Kozijnen en voordeur zeer vakkundig en tot volle tevredenheid geplaatst. Lof voor de professionele monteurs, Mario, Sjonnie en Pierre, die zeer gedreven en correct tot hun werk hebben afgeleverd."
"Nu meerdere ervaringen gehad met Belisol," vertelt Belinda uit Etten-Leur. "Altijd klantvriendelijk en meedenkend. Zelfs als de kozijnen al jaren in de woning aanwezig zijn en er problemen ontstaan, dan komen ze zo snel mogelijk om het probleem op te lossen. Voor ons niets dan lof."

Wilt u meer ervaringen lezen over Belisol Breda? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde houten kozijnen.

Kom langs bij Belisol Breda

Graag helpen we ook u. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Breda. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!