Houten kozijnen Etten-Leur

De keuze voor een kozijn is geen gemakkelijke. Ieder type kozijn heeft zijn eigen kenmerken. Zo kenmerkt hout zich door de lange levensduur. Bij Belisol Breda kunnen ze u meer vertellen over de voordelen van hout.

In de buurt van Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, houten kozijnen zijn er in onnoembaar veel soorten. Zo is er voor ieder een kozijn dat past.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een houten kozijn van Belisol Breda.

  • Kleine imperfecties en schade zijn gemakkelijk te verhelpen door middel van houtvulmiddelen. Dit maakt houten kozijnen erg onderhoudsvriendelijk.
  • Hardhout is een duurzaam en sterk materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.
  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.

Belisol Breda

De locatie van Belisol Breda vindt u in de omgeving van Etten-Leur.

In de showroom van Belisol Breda helpt eigenaar Jankees Padmos u graag verder met al uw vragen. Komt u gerust eens langs! Er is voldoende parkeergelegenheid. De showroom is geopend op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de vestiging is Neerloopweg 20 in Breda. Natuurlijk kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het nummer is 076 522 47 68.

Referenties

Wanneer u op zoek bent naar een houten kozijn, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Breda helpt u graag aan de hand van een persoonlijk advies. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de houten kozijnen van Belisol.

“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Etten-Leur op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”
Peter uit Etten-Leur: "Duidelijk advies en goed meegedacht in de voorbereidingen. De monteurs hebben goed werk geleverd en waren naast vakkundig ook vriendelijk. Erg tevreden."

Wilt u meer ervaringen lezen over Belisol Breda? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde houten kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Breda?

We zouden ook u graag zien als tevreden klant. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Breda. Dan gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!