Houten kozijnen in Etten-Leur

Hout is het materiaal bij uitstek voor een warme uitstraling. Denkt u erover houten kozijnen aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Breda plaatst iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen.

Vlakbij Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, houten kozijnen zijn er in onnoembaar veel soorten. Zo is er voor ieder een kozijn dat past.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Belisol Breda geeft u drie redenen waarom een houten kozijn de meest verstandige oplossing is. Lees hier over de voordelen van hout.

  • Houten kozijnen zijn gemakkelijk over te schilderen in een andere kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u houten kozijnen eenvoudig op uw eigen smaak aan kunt passen.
  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Bent u op zoek naar een kozijn dat naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de beste optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.

Belisol Breda

In de omgeving van Etten-Leur vindt u de locatie van Belisol Breda.

De showroom van Belisol Breda heeft verschillende houten kozijnen. Eigenaar Jankees Padmos helpt u graag door middel van een persoonlijk advies. De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden van deze locatie. U vindt de showroom op Neerloopweg 20 in Breda. Deze locatie heeft ruime parkeergelegenheid. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 076 522 47 67.

Referenties

Bij Belisol Breda hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een houten kozijn van Belisol.

"Prettig bedrijf, met enthousiaste, goede, betrouwbare medewerkers," vindt D. uit Etten-Leur. "Ruimen na afloop keurig op. Goede en correcte service."
"Belisol is een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en bouwen," vertelt Rob uit Breda. "Mensen zijn zeer correct en vakbekwaam."

Meer klanten lieten hun ervaring achter op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen op Belisol.nl.

Breng een bezoek aan Belisol Breda.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Breda. We zien u graag tegemoet komen in onze showroom. Dan gaan we samen - vrijblijvend - op zoek naar een passend advies. Wellicht tot snel!