Houten kozijnen in Etten-Leur

Laat uw houten kozijn plaatsen door Belisol Breda. Belisol werkt uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Zij geven u graag antwoord op al uw vragen.

Vlakbij Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Houten kozijnen worden gemaakt van diverse soorten hout. Kiest u bijvoorbeeld voor afrormosia of meranti? Ieder type hout heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Houten kozijnen hebben aanzienlijk veel voordelen ten opzichte van andere materialen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de houten kozijnen van Belisol Breda.

  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Houten kozijnen zijn gemakkelijk over te schilderen in een andere kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u houten kozijnen eenvoudig op uw eigen smaak aan kunt passen.

Belisol Breda

De locatie van Belisol Breda ligt op korte afstand van Etten-Leur.

Deze locatie heeft diverse modellen houten kozijnen, waardoor u hier gegarandeerd slaagt! Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpt eigenaar Jankees Padmos u graag met een persoonlijk advies. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van Belisol Breda is Neerloopweg 20 in Breda. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de medewerkers. Het nummer is 076 522 47 67.

Ervaringen van klanten

De vakmensen van Belisol in Breda hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van houten kozijnen. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor de kozijnen van Belisol.

"Ontvangst was professioneel en vriendelijk," vertelt Eric uit Etten-Leur. "Kozijnen en voordeur zeer vakkundig en tot volle tevredenheid geplaatst. Lof voor de professionele monteurs, Mario, Sjonnie en Pierre, die zeer gedreven en correct tot hun werk hebben afgeleverd."
“We zijn heel blij met de nieuwe ramen,” zegt Ray uit Etten-Leur op Klantenvertellen.nl. “Het voorwerk, de offerte en het opmeten, verliepen prettig. Het plaatsen van de ramen ging fantastisch. De mannen waren samen een perfect team, geheel op elkaar ingespeeld en zeer kundig. Naast het niet meer hoeven schilderen van de kozijnen is het fijn te merken dat de kamers zowel akoestisch als thermisch veel beter geïsoleerd zijn dan de oude.”

Op Klantenvertellen.nlvindt u meer ervaringen over Belisol Breda van klanten. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Breda?

Graag helpen we ook u verder. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Breda. We zien u graag in onze showroom. Hopelijk tot ziens!