Schuifpui kopen in Etten-Leur

Een nieuwe schuifpui nodig? Bij Belisol Breda treft u in de showroom een groot assortiment schuifpuien.

In de buurt van Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Schuifpuien hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. De schuifpui geeft meerwaarde aan uw woning zonder dat de veiligheid in het geding komt.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

De schuifpui heeft aanzienlijk veel voordelen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de schuifpui van Belisol Breda.

  • Een schuifpui maakt uw woonkamer optisch groter en heeft meer ruimte-voordeel ten opzichte van openslaande deuren.
  • Dankzij het schuifmechanisme neemt de schuifpui geen ruimte in beslag in uw huiskamer en tuin.
  • Veel huizenbezitters denken dat een schuifpui onveilig is. Dit is echter niet het geval. Een veilige schuifpui is voorzien van het Politiekeurmerk.

Belisol Breda

In de contreien van Etten-Leur vindt u de locatie van Belisol Breda.

De locatie van Belisol Breda heeft een ideale ligging. Hier vindt u een uitgebreid gamma van schuifpuien. De verkopers begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt de showroom van Belisol Breda de hele week bezoeken, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. U vindt de showroom op Neerloopweg 20 in Breda. Hier is voldoende parkeergelegenheid. U kunt er ook voor kiezen telefonisch een afspraak te maken met één van de experts van Belisol. Het nummer is 076 522 47 67.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Breda hechten we waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en schuifpuien. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

Dianca uit Etten-Leur: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."
"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Breda. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."

Meer weten over Belisol Breda? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde schuifpuien.

Belisol Breda heet u van harte welkom.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Breda. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Breda. Dan gaan zij samen met u op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!