Schuifpui Etten-Leur

Een nieuwe schuifpui nodig? Bij Belisol Breda treft u in de showroom een groot assortiment schuifpuien.

In de buurt van Etten-Leur vindt u Belisol Breda

De mogelijkheden van een schuifpui zijn eindeloos. Kies voor een slank en klassiek profiel, superisolerend glas, of ga voor een industriële look.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

De schuifpui heeft aanzienlijk veel voordelen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de schuifpui van Belisol Breda.

  • Uw schuifpui kan niet stuk waaien. In tegenstelling tot een gewone deur die bij extreme weersomstandigheden uit zijn voegen kan waaien.
  • De schuifpui heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.
  • U bent verzekerd van veel daglicht in uw woning dankzij de schuifpui.

Belisol Breda

De locatie van Belisol Breda ligt op korte korte rijafstand van Etten-Leur.

Deze showroom heeft een ruime keuze schuifpuien, waardoor u hier gegarandeerd slaagt! Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpt eigenaar Jankees Padmos u graag met een persoonlijk adviesgesprek. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van Belisol Breda is Neerloopweg 20 in Breda. U vindt hier voldoende mogelijkheden om te parkeren. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de Belisol experts. Het nummer is 076 522 47 67.

Ervaringen van klanten

Belisol Breda voorziet dagelijks circa 150 gezinnen van nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring te delen. Hieronder leest u recente beoordelingen.

"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Etten-Leur. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."
Dianca uit Etten-Leur: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."

Meer weten over Belisol Breda? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde schuifpuien.

Zien we u binnenkort bij Belisol Breda?

Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Breda. Onze verkopers heten u van harte welkom. Zij gaan graag samen met u - vrijblijvend - op zoek naar een passende oplossing. Bij ons is ieder project maatwerk. Wellicht wordt u onze volgende tevreden klant!