Schuifpui kopen in Etten-Leur

Denkt u erover een schuifpui te plaatsen? Belisol Breda helpt u graag met advies op maat. Wij hechten waarde aan een goede begeleiding.

Vlakbij Etten-Leur vindt u Belisol Breda

Een schuifpui is in veel situaties een aantrekkelijke oplossing. De schuifpui komt in veel soorten en is eenvoudig te onderhouden. Er is daarom altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Belisol Breda geeft u drie redenen waarom een schuifpui een ideale oplossing is. Lees hier over de voordelen.

  • Een schuifpui is eenvoudig en snel te openen en sluiten, ook door kinderen.
  • Wilt u uw huis een meerwaarde geven? Kies dan zeker voor een schuifpui, deze zorgt voor een stijging in de huizenwaarde.
  • Dankzij het schuifmechanisme neemt de schuifpui geen ruimte in beslag in uw huiskamer en tuin.

Belisol Breda

De locatie van Belisol Breda vindt u vlakbij Etten-Leur.

De adviseurs van Belisol Breda vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van schuifpuien. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op Neerloopweg 20 in Breda. Deze showroom heeft ruime parkeermogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om vooraf telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips en tricks kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 076 522 47 68.

Referenties

Belisol Breda heeft schuifpuien geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

Dianca uit Etten-Leur: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."
"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Etten-Leur. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."

Meer reviews over Belisol Breda vindt u op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde schuifpuien op Belisol.nl.

Belisol Breda heet u van harte welkom.

Graag maken we ook u onze volgende tevreden klant. Onze producten worden geïnstalleerd door onze eigen geregistreerde vakmensen. Een afspraak met een expert van Belisol Breda maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze medewerkers nodigen u van harte uit in onze showroom. Hopelijk tot snel!